EERSTE AFSPRAAK

Als u voor het eerst bij de Ruysdael Clinics komt, wordt u ontvangen door de medewerker aan de balie. Vaak heeft u per email een of meerdere formulieren ontvangen die u aan de baliemedewerker kan afgeven. U heeft vervolgens een gesprek over uw klachten met een van onze specialisten. De diagnose en het behandelplan worden tijdens dit gesprek door de specialist opgesteld en met u doorgesproken. Indien nodig kunt u ter plekke meteen behandeld worden aan uw klacht. U hebt dan van te voren al de benodigde informatie gekregen over de behandeling.
Als er een vervolgafspraak nodig is dan zal de specialist deze meteen met u maken.

 

DOORVERWIJZEN

Indien een behandeling elders nodig is, verwijzen wij u door naar andere medisch specialisten waar wij nauw contact mee onderhouden. Zoals bij de behandeling van kanker met het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en voor het aanmeten van snurk/slaapapneu bitjes met een gespecialiseerde tandarts.

 

WAT NEEMT U MEE NAAR UW EERSTE AFSPRAAK?

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Uw zorgverzekeringspas
  • De verwijsbrief, als deze niet al naar ons verzonden is door de verwijzende arts
  • Een recent overzicht van uw medicijngebruik
  • Eventueel de gegevens uit eerder onderzoek naar uw klacht, zoals bijvoorbeeld röntgenfoto’s of scans

Mocht u voorafgaand aan uw consult vragen hebben of na afloop nog een vraag hebben, dan kunt u ons altijd bellen op 020 737 2302. U kunt ook mailen naar info@ruysdaelclinics.nl of gebruik maken van het contactformulier.


Stel hier uw vraag
Maak een afspraak