Route

RUYSDAEL CLINICS AMSTERDAM


Adres

Ruysdael Clinics
Ruysdaelstraat 49 A1 Unit D
1071 XA Amsterdam

Auto

De Ruysdael Clinics is meestal binnen enkele minuten vanaf de ring A10 te bereiken via afslag S108 of S109.

LET OP: wegens wegwerkzaamheden is de Van Baerlestraat tussen het Roelof Hartplein en het Concertgebouw tot eind maart 2022 afgesloten voor autoverkeer. Houdt hier bij rekening mee bij het plannen van uw route.

Parkeren

  • Er is voldoende parkeerruimte op straat in de buurt rondom de Ruysdael Clinics.
    Lees meer over parkeren in Amsterdam
  • U kunt ook parkeren in de Q-Park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat. Vanaf de ring A10 neemt u afslag S108 en volgt u verder de P-borden “Museumplein”.
  • Invalidenparkeerplaats – Tegenover de entree van de Ruysdael Clinics bevindt zich een invalidenparkeerplaats. Houders van een geldige Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of Europese gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen hier gratis parkeren. Het pand van de Ruysdael Clinics is rolstoeltoegankelijk.

Openbaar vervoer

Ruysdael Clinics is eenvoudig bereikbaar met de tram en metro vanaf verschillende NS-stations in Amsterdam, en vanaf P+R Olympisch Stadion:
Vanaf Centraal Station: metro 52 (Noord/Zuidlijn) of tram 24 richting VU Medisch Centrum.
Vanaf station Zuid: metro 52 (Noord/Zuidlijn) richting Centraal Station
Vanaf station Amstel: tram 12 richting Station Sloterdijk
Vanaf station Sloterdijk: tram 12 richting Station Amstel
Vanaf P+R Olympisch Stadion: tram 24 richting Centraal Station

Voor alle tramlijnen geldt dat u uitstapt bij halte Roelof Hartplein. U loopt vervolgens binnen enkele minuten via de Van Baerlestraat en de Ruysdaelstraat naar de Ruysdael Clinics.

Indien u met de metro komt dient u uit te stappen bij station De Pijp. Neem uitgang Museumplein. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de Ruysdael Clinics via Albert Cuypstraat en de Ruysdaelstraat. U kunt vanaf metrostation De Pijp ook tram 3, 12 of 24 nemen naar halte Roelof Hartstraat.

Diverse streekvervoerbussen van Connexxion stoppen bij halte Museumplein, op een paar minuten lopen van de Ruysdael Clinics. Bij het Museumplein is ook een taxistandplaats.

 

 


Stel hier uw vraag
Maak een afspraak