Route

RUYSDAEL CLINICS AMSTERDAM


Adres

Ruysdael Clinics
Ruysdaelstraat 49 A1 Unit D
1071 XA Amsterdam

Auto

De Ruysdael Clinics zijn meestal binnen enkele minuten vanaf de ring A10 te bereiken via afslag S108 of S109.

Parkeren

  • Er is voldoende parkeerruimte op straat in de buurt rondom de Ruysdael Clinics.
    Lees meer over parkeren in Amsterdam
  • U kunt ook parkeren in de Q-Park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat. Vanaf de ring A10 neemt u afslag S108 en volgt u verder de P-borden “Museumplein”.
  • Invalidenparkeerplaats – Tegenover de entree van de Ruysdael Clinics bevindt zich een invalidenparkeerplaats. Houders van een geldige Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of Europese gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen hier gratis parkeren. Het pand van de Ruysdael Clinics is rolstoeltoegankelijk.

Openbaar vervoer

Ruysdael Clinics is eenvoudig bereikbaar met de tram en metro vanaf verschillende NS-stations in Amsterdam, en vanaf P+R Olympisch Stadion:
Vanaf Centraal Station: metro 52 (Noord/Zuidlijn) of tram 24 richting VU Medisch Centrum.
Vanaf station Zuid: metro 52 (Noord/Zuidlijn) richting Centraal Station
Vanaf station Amstel: tram 12 richting Station Sloterdijk
Vanaf station Sloterdijk: tram 12 richting Station Amstel
Vanaf P+R Olympisch Stadion: tram 24 richting Centraal Station

Voor alle tramlijnen geldt dat u uitstapt bij halte Roelof Hartplein. U loopt vervolgens binnen enkele minuten via de Van Baerlestraat en de Ruysdaelstraat naar de Ruysdael Clinics.

Indien u met de metro komt dient u uit te stappen bij station De Pijp. Neem uitgang Museumplein. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de Ruysdael Clinics via Albert Cuypstraat en de Ruysdaelstraat. U kunt vanaf metrostation De Pijp ook tram 3, 12 of 24 nemen naar halte Roelof Hartstraat.

Diverse streekvervoerbussen van Connexxion stoppen bij halte Museumplein, op een paar minuten lopen van de Ruysdael Clinics. Bij het Museumplein is ook een taxistandplaats.

 

RUYSDAEL SLAAPKLINIEK DEN HAAG

Adres

Ruysdael Slaapkliniek
Parkstraat 27
2585 JH Den Haag
(in het pand van Clinic28)

Auto

De Ruysdael Slaapkliniek is goed bereikbaar komende vanaf de A12 en N44. Komt u vanaf de A12, dan gaat u aan het einde van de Utrechtsebaan linksaf de Zuidhollandlaan op.
Als u vanaf de N44 komt, gaat de Benoordenhoutseweg over in de Zuidhollandlaan.

Aan het eind van de Zuidhollandlaan gaat u rechtsaf de Koningskade op.
De Koningskade gaat over in de Raamweg. Ga rechtsaf bij de bordjes Scheveningen haven / Kijkduin / Madurodam, het Hubertusviaduct op.
Houd “Andere richtingen” aan, kies niet voor “Madurodam”. U rijdt vervolgens voorbij de waterpartij met het Indisch monument.
U bent inmiddels op de Professor B.M. Teldersweg. Houd de rechterbaan aan.
Sla bij de eerstvolgende stoplichten voor het Shell-tankstation rechtsaf. U rijdt tussen het tankstation en het Crowne Plaza Hotel de Hogeweg op. Deze weg heeft een paar bochten. Neem de tweede zijstraat links. U bent nu op de Parkweg. Deze vervolgt u tot aan het einde. Het laatste pand rechts is Parkweg 27.

Parkeren

  • Er is voldoende parkeerruimte op straat in de buurt rondom de Ruysdael Slaapkliniek.
  • Tussen 13:00 en 24:00 is het betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Ruysdael Slaapkliniek is bereikbaar vanaf Den Haag Centraal en Den Haag HS. Neem op beide stations tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand. U stapt uit bij halte Nieuwe Duinweg en u loopt vervolgens in ongeveer 10 minuten via de Nieuwe Duinweg, de Duinweg en de Parkweg naar de Ruysdael Slaapkliniek.


Stel hier uw vraag
Maak een afspraak