WAT KAN IK VERWACHTEN ALS IK EEN AFSPRAAK MAAK?

Als u een afspraak maakt bij de Ruysdael Clinics voor uw tinnitus klachten, ontvangt u van te voren een vragenlijst over uw klachten per email.  Deze kunt u ingevuld meenemen naar uw afspraak. Als u bij de Ruysdael Clinics bent, krijgt u allereerst een uitgebreide gehoortest. Vervolgens heeft u een afspraak bij een van onze KNO-artsen. Deze afspraak is er op gericht om te bepalen wat de oorzaak is van de tinnitusklachten. De KNO-arts brengt uw klachten in kaart door middel van een uitgebreid gesprek, speciale vragenlijsten, een microscopie van de oren en de resultaten van de gehoortest. In sommige gevallen is het nodig een MRI scan te maken, hiervoor wordt u verwezen naar een MRI Centrum.

Tot slot zal de KNO-arts duidelijke uitleg geven over de tinnitus en de uitslag van het onderzoek. De arts zal u dan, indien dit mogelijk is, meteen adviseren over een medische behandeling, een hulpmiddel of een therapie.

Uw bezoek aan de Ruysdael Clinics duurt al met al ongeveer een uur. Als u een verwijzing heeft van uw huisarts, wordt de intake volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Ook de MRI scan die in uitzonderlijke gevallen nodig is wordt geheel vergoed. U dient alleen rekening te houden met het wettelijke eigen risico.

 


Stel hier uw vraag
Maak een afspraak