LAST VAN OORSUIZEN?

Oorsuizen, ook vaak tinnitus genoemd, komt bij veel mensen voor. Geschat wordt dat in Nederland ongeveer twee miljoen mensen hier last van hebben. Tien procent daarvan, zo’n tweehonderdduizend mensen, heeft dusdanig veel last van tinnitus, dat het de dagelijkse bezigheden verstoort.

Medische behandelingen om van tinnitus af te komen zijn beperkt. Maar er zijn wel verschillende therapieën en hulpmiddelen die erop gericht zijn tinnitus te verminderen of dragelijker te maken en er beter mee te leren leven.

Als u zich afvraagt wat de oorzaak van uw tinnitus klachten is, of er medisch echt niets mogelijk is en welk hulpmiddel of therapie u kan helpen leren om te gaan met uw klachten, kunt u bij de Ruysdael Clinics terecht voor een heldere diagnose. Met een verwijsbrief van uw huisarts wordt uw afspraak volledig vergoed.

Onze tinnitus specialisten bepalen of er een oorzaak te vinden is voor de tinnitus en of medische behandeling mogelijk is. Zij kunnen duidelijke uitleg geven over tinnitus en kunnen uw vragen beantwoorden. Ook bespreken ze met u voor welk hulpmiddel of therapie u eventueel in aanmerking komt. Wij werken samen met aanbieders van verschillende hulpmiddelen en therapieën voor tinnituspatiënten of kunnen u naar hen verwijzen.

 


Stel hier uw vraag
Maak een afspraak