VERGOEDING EN VERZEKERING

Uw behandeling bij de Ruysdael Clinics wordt door alle zorgverzekeraars vergoed, indien u verwezen bent door uw huisarts of medisch specialist. Uiteraard dient u wel met rekening te houden met het eigen risico. Als u verzekeraar niet de volledige behandeling vergoedt, wordt het gedeelte dat niet vergoed wordt door ons kwijtgescholden. Buiten uw eigen risico hoeft u dus nooit bij te betalen.

Bij de Ruysdael Clinics kunnen kinderen ouder dan 3 jaar terecht voor onderzoek, maar worden vanwege regelgeving geen kinderen jonger dan 18 jaar behandeld/geopereerd.

Lees hier het bericht over de patiƫntenstop voor verzekerden bij Achmea per 11 juli 2022

VERWIJZING

Een verwijsbrief voor de Ruysdael Clinics krijgt u indien uw huisarts van mening is dat er een specialist nodig voor de behandeling van uw klacht. Ook een medisch specialist van een andere zorginstelling kan verwijzen naar de Ruysdael Clinics. De verwijsbrief wordt digitaal verstuurd naar de Ruysdael Clinics of u krijgt de brief zelf mee. U kunt ons dan bellen voor een afspraak. Vaak zal de assistente van de Ruysdael Clinics digitaal verwezen patienten bellen om een afspraak in te plannen.


Stel hier uw vraag
Maak een afspraak