KNO-arts otoloog

Drs. David Kupperman

100% vergoeding na verwijzijng
Korte wachttijden
Kleinschalige kliniek
Geavanceerde apparatuur

Dokter David Kupperman is specialist op het gebied van oorsuizen (tinnitus). Er is weinig aandacht voor het probleem van oorsuizen, terwijl er duizenden mensen in meer of mindere mate last van hebben. Daarom is er in de Ruysdael Clinics een speciaal tinnituscentrum opgericht voor de behandeling van oorsuizen. In het tinnituscentrum wordt niet alleen aandacht besteed aan het oorsuizen zelf maar ook aan de onderliggende oorzaak. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden mogelijk.

Dokter Kupperman deed zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens deed hij zijn opleiding KNO-heelkunde in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC). In 2001 is dokter Kupperman als KNO-arts gaan werken in het Centraal Militair Centrum (CMH) te Utrecht en werd hij staflid KNO-heelkunde in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. In het UMCU heeft hij zich verder verdiept in oorheelkunde. Oorsuizen en duizeligheid behoorden daar tot zijn aandachtgebied, daarnaast voerde hij uitgebreide ooroperaties uit.

Sinds 2008 is dokter Kupperman als KNO-arts werkzaam in het Sint Antonius ziekenhuis in Nieuwegein/Utrecht met als aandachtsgebied otologie en neusbijholtechirurgie. In 2017 is hij begonnen als tinnitus specialist bij de Ruysdael Tinnitus Clinic.

BIG-nummer 69041359501