Logopedist

Myra Grünning

100% vergoeding na verwijzijng
Korte wachttijden
Kleinschalige kliniek
Geavanceerde apparatuur

Myra Grünning is logopedist, stemcoach en zangeres.

In 1998 startte Myra als partner in een logopediepraktijk en specialiseerde ze zich in stembehandelingen en -trainingen voor zowel zangers als sprekers. Zij werkte samen met docenten op het Conservatorium van Amsterdam, gaf les bij Stemacteren.nl en aan de opleiding ‘filmacteur’ aan het Mediacollege in Amsterdam. Ook werkte ze op de kno-afdeling van het Sint Lucasziekenhuis in Amsterdam.

Sinds 2005 heeft zij een eigen praktijk voor spreken en zingen in Amsterdam. Zij geeft logopedie, zangles en stemcoaching aan individuen en groepen.

In 2004 liet Ingrid Voermans haar kennismaken met de Lichtenberger® Methode, een functionele stemmethode die haar kijk op spreken en zingen radicaal veranderde. In 2007 studeerde Myra zelf af aan het Lichtenberger® Institut für angewandte Stimmphysiologie in Duitsland. Myra blijft zich ontwikkelen door regelmatig terug te keren voor nascholing. Sinds 2012 werkt ze ook als spraakdocent aan de Amsterdamse Theaterschool. Ook geeft ze toekomstige logopedisten les bij Pro Education.

Gedurende haar studio HBO Logopedie studeerde ze tevens aan Djam, een parttime opleiding voor jazz en lichte muziek te Amsterdam. In 2003 rondde zij  met succes het eerste jaar van de Academie voor Lichte Muziek (AVLM) af en volgde zij een masterclass bij Mathilde Santing.

Als zangeres heeft ze vanaf 1997 in diverse bands gezongen en meegewerkt aan verschillende theaterproducties.

Naast haar bestaande werkzaamheden werkt Myra één dag in de week bij de Ruysdael Clinics. Ze heeft dan haar eigen spreekuur, maar ziet ook patiënten samen met een KNO-arts.

Myra is lid van de NVLF en is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici.