WACHTTIJDEN

De actuele wachttijden voor een eerste afspraak bij de Ruysdael Clinics staan hieronder weergegeven. Het gaat om het gemiddelde aantal dagen vanaf het moment dat u een afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt op het spreekuur bij de Ruysdael Clinics. Wij streven er altijd naar de wachttijden zo kort mogelijk te houden door efficiënt te plannen en eventueel extra (avond)spreekuren te houden.

Voor hele specifieke klachten waarbij u voorkeur heeft voor een bepaalde arts of wanneer u zelf voorkeur heeft voor een bepaalde dag of tijdstip, kan het zijn dat de wachttijd langer is dan hieronder staat aangegeven.

Stem en stembanden (spreekuur op maandag, dinsdag en woensdag) – binnen 1 week

Snurken en slaapapneu (spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag) – binnen 1 week

Oorsuizen (spreekuur op woensdag) – binnen 2 maanden

Slikken en slokdarm (spreekuur op maandag en woensdag) – binnen 1 week

 

(Datum laatste update: juli 2022)

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.


Stel hier uw vraag
Maak een afspraak